Lid worden

Heb jij interesse om lid te worden van onze vereniging? Dan ben je van harte welkom! Je hoeft zelf geen bijen te houden om lid te kunnen worden. Ook mensen met een hart voor de bijen en de natuur zijn welkom.

Als lid van onze vereniging geniet je van tal van voordelen:

  • Je ontvangt het Maandblad van de Vlaamse Imkersbond met tal van interessante en praktische informatie omtrent het houden van bijen.
  • Je wordt uitgenodigd op tal van activiteiten die voornamelijk bedoeld zijn om de imker te informeren en bij te scholen.
  • Je wordt geholpen bij de opstart van je hobby zonder al te grote investeringen te moeten doen.

Hoe lid worden?

Het lidmaatschap bedraagt 35 euro per jaar. Je wordt lid door het lidgeld te storten op het rekeningnummer van onze vereniging (IBAN: IBAN BE05 9794 3044 4575) met vermelding van je naam en telefoonnummer.

Stuur ons eveneens een e-mail met het aantal volken dat je in je bezit hebt, je thuisadres en of je het maandblad digitaal of gedrukt wil ontvangen.

Wil je onze vereniging steunen, maar wens je geen lid te zijn? Dan kan je ook ‘bijlid’ worden. Een bijlid woont op eenzelfde domicilie als een lid en heeft geen eigen bijenstand of is reeds aangesloten bij een andere imkersvereniging.
Voor €8 is een bijlid welkom op alle activiteiten en voordrachten van Imkersbond Deinze.

Voor meer informatie of voor antwoorden op uw onopgeloste vragen, neem gerust contact op met ons. U kan ons steeds per mail bereiken of via info@imkersbonddeinze.be of op het telefoonnummer +32 (0)56 60 10 66.

Reacties zijn gesloten.