Lid worden

Heb jij interesse om lid te worden van onze vereniging? Dan ben je van harte welkom! Je hoeft zelf geen bijen te houden om lid te kunnen worden. Ook mensen met een hart voor de bijen en de natuur zijn welkom.

Als lid van onze vereniging geniet je van tal van voordelen:

  • Je ontvangt het Maandblad van de Vlaamse Imkersbond met tal van interessante en praktische informatie omtrent het ouden van bijen.
  • Je geniet automatisch van de verzekering ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ bij gebeurlijke ongevallen met bijen.
  • Je wordt uitgenodigd op tal van activiteiten die voornamelijk bedoeld zijn om de imker te informeren en bij te scholen.
  • Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de cursussen voor beginnende of gevorderde imker.
  • Je wordt geholpen bij de opstart van je hobby geholpen aan een bijenvolkje zonder al te grote investeringen te moeten doen.

Hoe lid worden?

Het lidmaatschap bedraagt 30 euro per jaar. Je wordt lid door het lidgeld te storten op het rekeningnummer van onze vereniging (IBAN: IBAN BE05 9794 3044 4575) met de vermelding van je naam en telefoon nummer.

Voor meer informatie of voor antwoorden op uw onopgeloste vragen, neem gerust contact op met ons. U kan ons steeds per mail bereiken of via info@imkersbonddeinze.be of op het telefoonnummer +32 (0)56 60 10 66.

Reageren is niet mogelijk