Nieuwe cursus ‘Imker stagiair’

Bent u een natuurliefhebber? Wenst u een boeiende hobby aan te leren? Wilt u meewerken aan het in stand houden van de fauna en flora van uw streek? Wilt u de bevruchting van uw planten en die van uw omgeving bevorderen en wilt u ook ieder jaar het zoete goud oogsten? Dan bent u misschien geïnteresseerd om IMKER te worden? Dit kan door in te schrijven op onze cursus ‘Imker stagiair’

Er zijn 8 theoretische lessen voorzien op zondagmorgen (van 9.00 tot 12.00u) en enkele praktijklessen in het voorjaar (april-mei 2018). Voorafgaand is er een inleidingsles op de educatieve bijenstand van de Brielmeersen te Deinze. Het inschrijvingsgeld voor de cursus bedraagt € 50,00. Voor dit bedrag krijgt u de cursussen (gedrukt of digitaal), een handboek over bijenteelt en verfrissingen of koffie tijdens de pauzes. Aan de cursisten die lid worden van de ’Imkersbond DEINZE vzw’, zal een bijenvolkje ter beschikking gesteld worden aan een democratische prijs.

INSCHRIJVEN

Schrijf in door uw naam en adres te melden aan het secretariaat: andre.decaluwe1@telenet.be Stort € 50,00 op rekeningnummer BE05 9794 3044 4575 (BIC ARSPBE22) van ‘Imkersbond Deinze vzw’ met vermelding: ‘Cursus Imker stagiair’.

Bekijk hier het volledige overzicht van de theoretische lessen.

Reacties zijn gesloten.